Flott innsats i Kristiansand og Hønefoss

Medlemmer av PSK har i det siste gjort det svært sterkt i turneringer i Kristiansand og Hønefoss.

PSK stilte med hele ni mann i Kristansand. Johnny Sebastian imponerte med en svært sterk 2.plass i gruppe B. Øyvind Bakken var også med i seierskampen helt til slutt, men endte til slutt på en 8.plass. I tillegg endte Tore Teigen på 9.plass, Jøran Steen Pettersen på 11.plass, Per Magnus Larsen på 26.plass og Frode Hansen på 34.plass.

I klasse A stilte Andreas Sebastian og endte på 15.plass mot sterk motstand. I klasse C stilte Håkon Bergan som endte på en 20.plass.

 

I Hønefoss stilte Andreas Sebastian og Per Magnus Larsen. Andreas imponerte enormt ved å slå en spiller med FIDE-rating 2224 med svart! Han endte til slutt på en sterk 8.plass med en ratingprestasjon på 1990, langt over egen rating. Per Magnus presterte også langt over egen rating og endte til slutt på en flott 22.plass.

PSK gratulerer med feiende flott innsats!