Johnny Sebastian Kretsmester!

Vi var en god gjeng på 15 stk fra klubben som reiste til Skagerakmesterskapet i helga den 9 mai. Det ble spilt 6 partier med tidskontroll på 25 min (+10). En bra arrangert turnering med mye bra utfordringer for de fleste. Johnny Sebastian tok seieren i kl 3 og kom på en solid 6 plass blant alle i gr A med 3, 5 poeng. Gratulerer med kjempe godt spill.

Jan Ove Lorentzen kom på en 2 plass i kl 3 og en 8 plass blant alle i gr A. Tore Teigen kom på en 4 plass i kl 3 og kom på en 11 plass blant alle i gr A. De fikk god utfordring med en hard gruppe med flere spillere over 2000 i rating.

Per Magnus Larsen kom på 3 plass i kl 4 og en 8 plass i gr B. Ørjan Holt kom på en 6 plass i kl 5 og en 9 plass i gr B. Henning Plischewski kom på en 8 plass i kl 5 og en 11 plass i gr B.

Våre to junior spillere Eirik Bilano Pinto (2, 5 poeng) og Andreas Sebastian (2 poeng) gjorde en veldig god innsats i turneringen.

De andre som spilte fra Porsgrunn Sjakklubb var:

Stig Atle Ravnås (3, 5 p), Frode Hansen (3, 5 p), Fredric Larsen (2, 5 p), Fredrik Habostad (2 p), Sven Åge Eriksen (1 p), Harry Li (1 p) og Jonas Klomsten (1 p).

Knall bra innsats av hele gjengen fra Porsgrunn Sjakklubb.

Resultatlista kan du se her!